top of page

Livscoach

Alla behöver en livscoach. Någon som hjälper mig att förstå varför jag gör som jag gör och varför andra gör som de gör. Någon som hjälper mig utvecklas mentalt och hjälper mig att nå min fulla potential

"

"

Let you shine

Jag vill hjälpa dig att hitta din väg. Du förtjänar att vara lycklig!

Har du tappat gnistan och vill ha hjälp med att hitta livslusten igen? Vet du inte vad du vill i livet? Har du "allt" men är ändå inte lycklig? Vill du hitta ditt högre syfte? Vill du leva ditt liv fullt ut och inte hålla dig tillbaka på grund av omvärlden? Vet du vad du vill, men inte hur du ska nå dit? Vill du ha någon som hjälper dig framåt? Vill du ha någon som är ditt dåliga samvete och får dig att ta actions? Vill du ha hjälp att hitta din karriärväg? Vill du bli av med svartsjuka/avundsjukan? Vill du ha bättre relationer? Vill du sluta eller börja med något? Vill du stärka din självkänsla eller/och ditt självförtroende? Vill du jobba med din personliga utveckling?

Vad än din utmaning är så hjälper jag dig!

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

Livscoaching

"Fokus on where you want to be, not where you were, or where you are."

​Jag jobbar med visionsdriven coachning, det betyder att vi inte lägger särskilt mycket tid på att älta saker från ditt förflutna. Istället lägger vi fokus på din framtidsvision- vart du vill någonstans!

Livscoachning är en metod där vi fokuserar på att hitta lösningar på dina utmaningar. Jag hjälper dig att stärka din självkänsla, upptäcka vad som är viktigt för dig, definiera ditt önskade läge och att våga genomföra förbättringar. Du har alla svaren och lösningarna inom dig,  jag hjälper dig att hitta de svaren. 

Varaktig förändring skapas genom egen insikt. Det är alltid du som skapar din egen tillvaro, jag är ditt stöd och din inspiration.

Personlig coach - Nya perspektiv
Vi kommer att samtala och göra övningar som syftar till att hitta en lösning på just din utmaning. Efter varje samtal får du en uppgift att göra tills nästa tillfälle. För att få till en förändring krävs vilja och ett eget ansvar. Jag är din mentala PT som hjälper dig att träna upp din mentala styrka.

Familjens stranddag

PRIS

Livscoaching:
 

​50 minuter:    590 kr

90 minuter:    890 kr
 

Erbjudande!

Varaktig förändring skapas över tid. Boka tre (3) coaching-träffar få 20 % rabatt. 


Samtalet kan ske via ett personligt möte i mitt samtalsrum på salong Samsara på Slaggatan 10 i Falun, per telefon, skype eller Face time. Du avgör vad som passar dig bäst.

Boka tid på tel: 073-619 89 94 eller via mail: annica.@ancoaching.se

DU ÄR TILLRÄCKLIG!

Det är lätt att ryckas med i vårt samhälles normer om hur man ska vara, göra och se ut för att duga. Kom ihåg att våra normer bara är påhittade och att dem som inspirerar oss mest - är dem som vågar göra sin egen grej, dem som vågar vara sig själva fullt ut. 
 

När vi tillåter oss att vara oss själva så tillåter vi även alla andra att vara sig själva. 

Get in Touch

VILL DU BOKA EN TID?

Kontakta mig via formuläret nedan eller genom mail alt. tele

 

Vi ses i mitt samtalsrum på salong SamSara på Slaggatan 10, Falun.

ANNICA NÄSLUND COACHING

073-6198994 /annica@ancoaching.se

Hurra! Nu hörs vi snart! Tack för ditt meddelande

bottom of page