top of page

This is me

The sky is not the limit.
Your belief system is.

MIN FILOSOFI

Min filosofi grundar sig i att vi alla styr vår egen verklighet. Vi styr genom de tankar vi väljer att tänka. Ingen kan få oss att tänka en tanke vi inte vill tänka, det är vi som väljer. Beroende på hur vi väljer att tänka om livet, situationer, oss själva, medmänniskor, tillfälligheter så skapar vi vår egen verklighet. De yttre faktorerna kan vara exakt det samma. Det är hur vi väljer att tänka på dem som skapar vår verklighet.

Jag lever efter Lagen om vibration och Lagen om attraktion. Lagen om vibration säger att allt är energi och att allt vibrerar. Du är energi och du vibrerar och dina tankar är energi och dina tankar vibrerar. Lagen om attraktion säger att allt som är lika dras till varann. Det betyder att det vi väljer att tänka på-det får vi mer av. (Läs min förklaring av attraktionslagen här >>)


Idag styrs våra beslut allt för ofta av rädslan för vad andra ska tycka, normer , gamla sanningar eller risk för att misslyckas-för vad ska då andra säga!? Eftersom våra beslut formar våra liv, så blir kontentan att vi lever våra liv för någon annans skull, på någon annans villkor. Inte genom oss själva. Vi lever en livslögn som gör att vi bli deprimerade, stressade och får låg självkänsla.

Många vill förändra sin situation men sitter så hårt fast i gamla mönster och vågar inte lämna den trygghet det ger, även om det är en falsk trygghet. För i en förändring måste man ta ansvar för de konsekvenser som förändringen ger. Det kan vara skrämmande. Andra vet inte vad de vill i livet, man lever sitt liv i "default" istället för "design". För när vi inte vet vad vi letar efter, hur ska vi då veta när vi hittat rätt?

 

Jag vill hjälpa människor att hitta sina innersta drömmar och få dem att våga leva det liv som de faktiskt vill leva- Fritt från rädslor, dömande och andras personers påverkan. Bli mer sig själva. För då tror jag man kan bli lycklig. På riktigt.

Jag har en positiv grundsyn på livet och min "positva mentala muskel" är väldigt vältränad och det är utifrån ett positivt och kärleksfullt sätt jag coachar dig. Jag är ärlig, rak och genuin. Jag vet att vi alla egentligen är 10: poängare men att vi genom åren glömt av detta och lagt på oss en massa falska sanningar som sänkt vår självkänsla. Mitt uppdrag är att hjälpa dig att återupptäcka den här 10: poängaren och att hjälpa dig att återta din egen kraft så att du lever ditt liv fullt ut!

Mitt egna livsmål är att jag vill vakna varje morgon och välja att känna; lycka, stolthet, nyfikenhet och tacksamhet!

Min tro är att om jag tillåter mig vara mig, då kan jag tillåta dig var dig! Allt börjar med mig själv.

 

Hoppas vi ses! 

/Annica

UTBILDNINGAR
Jag är utbildad och certifierad Livscoach från Livscoach Akademin/Själens krigare, Kjell Haglund. Jag har även gått massor av utbildningar för flera av världen främsta inom personlig utveckling, bland annat;  Dream Builder med Mary Morrissey, Uncompromised life med Marissa Peers (Mindvalley), Unblock your Aboundance med Christie Marie Sheldon, samt har jag studerat Bob Proctor, Kaj Pollack, Kjell Enhager med flera under tusentals timmar (konstant ökande).  Allt detta får du ta del av i min coaching. 

If you want something you never had,
you have to do something
you never done

DO NOT GET UPSET WITH PEOPLE OR SITUATIONS,
BOTH ARE POWERLESS
WITHOUT YOUR REACTION

bottom of page