top of page
couple-3798371_1920.jpg

Par- och Relationscoaching

"Meningen med livet är att älska och att älskas"

Par- och Relationscoaching

Har ni tappat gnistan och slutat kommunicera? Vill ni hitta tillbaka till varandra igen? Känner ni att ni är på väg att glida ifrån varandra men vill rädda er relation? Är ni trötta på att bråka och vara osams? Överväger ni parterapi eller gå i relationsterapi, men det känns som ett drastiskt steg?

Parcoaching är en lättsammare samtalsform där vi fokuserar mer på ett önskat framtida resultat än att grotta i varför det är som det är, eller vem som gjort- eller inte gjort vad.  Tillsammans upptäcker och definierar vi hur ni vill att er relation ska vara och vad ni behöver göra för att skapa den önskade relationen framöver. Ingen kan ändra det som har varit eller det som har hänt, det är historia- men vi kan ändra hur vi ser på situationer - och det gör den stora skillnaden idag och i framtiden.

Jag finns för att guida er, hjälpa er att börja kommunicera och uttrycka era behov. Vi jobbar för att undvika att någon av er känner sig anklagad eller påhoppad. Coaching handlar om att växa och utvecklas tillsammans och inte om att göra någon till förövare eller offer.

 

Ni får övningar och verktyg med er hem från varje tillfälle som ni kan jobba med både enskilt och tillsammans.

 

Jag hjälper er att hitta tillbaka till varför ni en gång valde varandra. Jag hjälper er att hitta styrkan och ta tag i era problem så att ni kan må bra tillsammans och vara förebilder för er själva och för era barn. Ta hjälp innan ni separerar och innan det har gått för långt. Jag finns här för er!

 

Pris: 60 min samtal - 990 kr

 

Bokningsbara tider kommer finnas från 1 november 2023. Vill ni redan nu säkra en tid? Maila till mig så hjälper jag er: annica@ancoaching.se

Hitta tillbaka till kärleken! Livet är för kort för att bråkas bort!

Jag jobbar efter ICF:s riktlinjer och har sekretess. 

bottom of page